2011. március 16., szerda

Új szelek

Friss tavaszi szellő simogatja a fiatal diákok hamvas arcát...

Még ha nem is ilyen elvont, nyálas szinten, de azért mindenki örül a tavasz beköszöntének. Végre lehet a szabadban pokrócon heverészni, inni, olvasni, beszélgetni. A téli kabátot beakaszthatjuk a szekrénybe és kivehetjük a széldzsekit, kardigánokat és egyebeket. Akik kevésbé fázósak azoknak már ez is mind felesleges. Azt se felejtsük el, hogy a szingli lányok "a kevesebb (ruha) néha több" elmélet alapján könnyen felhívhatják a fiúk figyelmét. Természetesen a nem szingli lányok is élhetnek bájaik felfedésével.

Vannak olyan lányok akiknek a homlokára van írva az, hogy szeretik a férfiak nyáltengerében való fürdőzést. Ennek fényében ha tehetik és ha az idő engedi akkor nem leplezik testi adottságaik nagy részét. Mi ezzel a baj? Semmi. A bámészkodó férfiak is két két kategóriába sorolhatók. Vannak a nagyképű bunkó állatok - mások szerint persze - akik nem leplezik nyálcsorgatási tevékenységüket; és vannak a szolid kémek, akik lopva leskelődnek. Viszont mindkét esetben közös, hogy ez az egész egyiknek sincs ellenére.

Az elfogultság tengerén meg kell említenem az adott téma fonákját. Nem mondok nagy újdonságot azzal, hogy a fiúk is ugyanígy "kibasszák" magukat a melegebb idő közeledtével. Az eddig - téli szezonban - hordott atlétára végre nem kell húzni öt réteg ruhát. Hatalmas megkönnyebbülés ez mindenkinek. Igaz, hogy így jobban lehet érezni azt ha leizzadunk és hirtelen hónaljszagot eresztünk, de a sok fürdés és a sziszegős szappan könnyedén segíthet ezen a kínos helyzeten.

A gyöngyöző homlok és a kivillanó hónaljszőr elriaszthatja a lányokat, de így legalább az első pillanattól a könyörtelen igazságot kapják. A télen hordott pufi-, szőrös dzseki alatt bármilyen ember rejtőzhet, de a tavaszi /nyári öltözet nyíltan megmutatja az ember fizimiskáját. 

A melegebb idő mindenkinek előnyére szolgál és csak a frigid lányok nézhetnek így és mondhatják azt, hogy ez az egész csak hazugság. Az ilyen katolikus lányok is ledobhatják a nagymama kötött pulcsiját és maradhat a kényelmesebb, de ugyanúgy semmit sem sejtető kardigán.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése