2011. április 12., kedd

www.rendszer.hu

Köszönjük, hogy ellátogatott az oldalunkra.

Még mielőtt felháborodna és dühös emaileket küldene a rendszergazdának, tájékoztatjuk, hogy a honlap, a rendszer tökéletesen működik. A hiba abból adódik, hogy alapjaiban véve szar az egész.
További kellemes tájékozódást kívánunk.
Lehet, hogy Ön majd sikerrel jár. 

Nos az alábbi szöveget - ezen az oldalon kívül - sehol sem olvashatjuk, annak ellenére, hogy nem egy olyan website van ahová nyugodtan kitehetnék. Természetesen az egyetem honlapja is ide tartozik. Nem működik semmi. De persze az is lehet, hogy az idióta diákok nem képesek normálisan, rendeltetésének megfelelően alkalmazni az egyetem által nyújtott szolgáltatásokat.

"Senki sem tökéletes." Vígasztalhatjuk magunkat és a varázslatos iskolát is persze, de ha már a rendszer fejlesztésével nem törődtek, akkor legalább arra fordíthattak volna több pénzt, időt és energiát, hogy barátságosabb és segítőkészebb embereket rakjanak a Tanulmányi Osztályra.

Az alábbiak hiányában egy nagyobb baráti társaság szükséges ahhoz, hogy kiderítsük milyen órákat kell még felvennünk - és természetesen elvégeznünk ahhoz - , hogy sikeresen lediplomázhassunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése